Enkel 's Avonds en zondag middag

Sint - Jacobsvrucht

Witte chocolade – Komkommer - Bloemkool

……

Skrei

Prei - Parmezaan - Garnaal

……

Ravioli

Zalm –  Salie - Appel

       ……

Duif

Spitskool – Winter Peen – Cevenne Ui

……

Lychee

 Yuzu – Kokos – Chocolade

…..

Sinaas

Avocado – Passievrucht - Koffie

5 Gangen Menu: ( Zonder Skrei ) € 58 / aangepaste wijnen: € 27   ( Bob € 16 )
6 Gangen Menu: ( Te bestellen voor 20.30 uur ) € 72 / aangepaste wijnen: € 33   ( Bob € 22 )

 



Assortiment Geaffineerde Kazen “Van tricht”
6 Stuks: € 15  /  3 Stuks: € 10 / Kaas in plaats van Dessert: supplement € 6 / Kaas in plaats van 2 desserten: geen supplement

Menu enkel per tafel verkrijgbaar. Voor wijzigingen kan een supplement worden aangerekend

Niet mogelijk op zaterdagavond.
Enkel dagverse producten.  OP = OP
Om de kwaliteit van de gerechten en bediening te kunnen garanderen vragen wij om vanaf vijf personen voor een menu te kiezen. Hou er ook rekening bij dat bij u a la carte keuze een langere wachttijd vereist is. 

Culinaire groeten,
Lucie & Jimmy

Voorgerechten

Carpaccio    Klassieke Garnituur    25 euro

Sint - Jacobsvrucht    Witte Chocolade – Komkommer - Bloemkool   23 euro

Ravioli    Zalm – Salie - Appel    21 euro

Ossenstaart - Eendenlever    Witloof – Parmezaan    24 euro

Hoofdgerechten

Skrei    Prei – Parmezaan – Garnaal   29 euro

Gerijpt Runds    Choronsaus – Frisse Salade – Aardappel    38 euro

Duif    Spitskool – Winter peen – Cevenne Ui    34 euro

Vis van de Dag   Inspiratie van de Chef    dagprijs 

Dessert

Dame Blanche    Vanille – Chocolade    10 euro

Lychee    Kokos – Yuzu – Chocolade    11 euro

Sinaas    Avocado – Passievrucht - Koffie    13 euro

Assortiment Kazen “Van tricht”    Notenbrood – Confituur - Druiven    15 euro  

Lunchen bij Lucie - Inspiratie van de dag

2 Gangen  Menu: €29 / aangepaste wijnen: €12 ( Bob €8 )
3 Gangen  Menu: €35 / aangepaste wijnen: €17 ( Bob €11 )

4 Gangen Menu:  €47 / aangepaste wijnen: €22 ( Bob €14 )

( 4 Gangen te bestellen voor 13.00 uur )



Reserveer nu

 

Lucie’s All-in Menu  (Maandag t.e.m. Donderdag & Zondag)

4 Gangen All-In Menu 75 euro (Aperitief, Water, Koffie en 3 Wijnen of Mocktails)

 

10,14,17 en 18 Februari

 

Zalm

Venkel - Zeekraal - Mango

……

Koningspoon

Artisjok - Chorizo - Spelt

……

Ravioli

Aardpeer -  Salie - Parmezaan - Walnoten

……

Kalfs

Polenta - Boschampignon - Marsala

……

Chocolade

 Rodenbach – Rode vruchten

…………………………………………………………………

 

 

Valentijn Menu            62€   Aangepaste Wijnen     27€ ( Bob 16€ )