BRASA

Naar aanleiding van onze warme zomers ! Hebben wij ons laten inspireren om een pop up evenement te organiseren! Lucie en Jimmy gaat “OUTDOOR”

Wij gaan dan ook letterlijke TIJDELIJK verhuizen naar onze zomerlocatie (Pliniuspark te Tongeren ) en gaan onze deuren in de Stationslaan voor 3MAANDEN eventjes sluiten! Wij keren na dit project (7 september) terug naar onze vertrouwde locatie om jullie de rest van het jaar te verwennen

Samen met onze partner Bart Nicolaers ( eigenaar Infirmerie en café au Phare ) gaan wij ons volledig smijten in dit nieuwe avontuur ! Wij houden van een uitdaging en zijn ambitieus !

Cocktails , tapas en  fijne afgewerkte sharings plates zijn de trefwoorden op onze kaart; De sfeer wordt er ingeblazen met livebands! Thema dagen zoals brunchen, afterworks en BBQ dag staan ook op planning!

Ons nieuwe Concept BRASA (grillen) gaat 12weken duren ,Start datum 15juni tot 3 september 7dagen per week geopend. Dit is gekoppeld aan het zwembad  van Tongeren onze cocktail/tapas bar is ook via de ligweiden van het zwembad te bereiken

Pliniuspark ligt op 5min van het centrum ,heeft voldoende parking, genieten in alle rust en een prachtige natuurlijke omgeving en is volgens ons de perfecte locatie om een fantastische zomerbar te openen.

Voor meer info volg ons op facebook vanaf 01/05/2019.