Ons gastronomisch restaurant gelegen aan de antiekmarkt te Tongeren verwelkomt u in een tijdloos chique kader waar u kan vertoeven in onze gezellige open ruimte of in onze multifunctionele ruimte met zicht op de keuken van Lucie. En als de zon van de partij is, kan u zalig genieten op ons mooi zonneterras.

Met haar eigentijdse visie op de Franse keuken gekruid met invloeden uit diverse landen streeft Ladychef Lucie ernaar de smaken aangenaam te prikkelen alsook de gerechten verrassend te presenteren. Op de kaart staat er een uitgebreide keuze van culinaire hoogstandjes, steeds op basis van dagverse topproducten. Naargelang het seizoen zijn er eveneens diverse suggesties beschikbaar.

Gastheer Jimmy zorgt op zijn beurt voor een hartelijke ontvangst en zal u met veel genoegen bijstaan om een weloverwogen keuze te maken uit onze ruime wijnkaart.

Lucie

Lucie is geboren en getogen in het Limburgse Tongeren. Al vroeg bleek dat uitgebreide gastronomie en een feeling met de horeca Lucie op het lijf geschreven stonden. Ruime ervaring is troef bij Lucie. Onderaan de ladder begonnen in een brasserie op leercontract, was Lucie gedreven om een hoger niveau te bereiken. Na deelname met haar vriend Jimmy aan het televisieprogramma "Mijn Restaurant" op VTM, hebben ze samen hun eigen restaurant Lucie & Jimmy geopend waar iedereen kan proeven van de creatieve gerechten van Lucie.

 

Jimmy

Jimmy is geboren in Tongeren en elektriciteitstechnicus van opleiding. De introductie in de horeca kwam voor Jimmy door de deelname aan het televisieprogramma “Mijn Restaurant” op VTM in 2010, waar hij samen met zijn vriendin Lucie het restaurant Terrae uitbaatte in Genk. Al gauw ontplooide Jimmy zich tot een perfecte gastheer met een gedreven passie voor wijn en eten. 

Dankzij “Mijn Restaurant” heeft Jimmy ook volledig de smaak te pakken gekregen en heeft hij samen met Lucie hun nieuw restaurant Lucie & Jimmy geopend in hun bakermat Tongeren.