De hele maand december behalve 24 en 31 december serveren wij op maandag en zondag onze winter bistro menu. Onze gastronomische menu is uiteraard ook beschikbaar 
2-gangen keuze uit een voorgerecht/hoofdgerecht of hoofdgerecht/dessert 30 euro
3 - gangen keuze uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert 35 euro

 

Voorgerechten:

Oesters klassiek 4 stuks en vinaigrette + 2€ suppl.

Gravlax zalm, mierikswortel en rode biet

Ganzenlever terrine, knolselder, appel en speculaas + 3€ suppl.

Ravioli Ricotta, salie en walnoot (verse truffel + 5€ suppl.)

Kroketjes kabeljauw brandade, dragon en tartaar saus

Gyoza van ganzenbil, komkommer, soja en beukenzwam

 

Hoofgerecht :

 

Herten biefstuk, bospaddenstoel en knolselder puree + 3€ suppl.

Parelhoen, druiven saus, aardappel en wortel

Pladijs, spinazie, anijs zwam en dijonnaise

Wildburger, mosterd, veenbes, cheddar en gepofte aardappel

Steak rossini, ganzenlever, groene kool en aardappel + 5€ suppl. (verse truffel + 5€ suppl.)

Dessert:

 

Appeltaarten met vanille en karamel

Chocolade moelleux, vanille en exotische coulis

Selectie van 6 kazen van rok 4 + 6€ suppl.

Dame Blanche

Enkel dagverse producten.  OP = OP !!!  Om de kwaliteit van de gerechten en bediening te kunnen garanderen vragen wij om vanaf vijf personen voor een menu te kiezen.  Hou er ook rekening bij dat bij u a la carte keuze een langere wachttijd vereist is.